Sesongåpnet med seier!

Fagerstrands A-lag i innebandy satte historisk rekord forrige sesong da laget rykket opp fra 4. divisjon. I dag åpnet laget med seier mot Holmlia –…

Serievinnere!

Fagerstrands A-lag i innebandy har vært suverene denne sesongen og tok en fortjent førsteplass i serien. Selv om ikke alle kampene i avdelingen er ferdigspilt,…
Om

Fagerstrand IF
Innebandy

Klubbens kjerneverdier er:

Glede - Gode holdninger – Utvikling - Langsiktighet.

Disse verdiene tar vi alltid med oss i innebandygruppa og i vårt tilbud til alle barn og unge på Fagerstrand og omegn. Vi er en aktiv gruppe med spillere i alle aldre, fra 6 år og oppover til seniorer. Våre trenere og lagledere er trygge voksne med laglederbevis eller trenerutdanning.

Innebandy skal bidra til en helhetlig og allsidig utvikling av barna. I mini-innebandy har vi søkelys på glede, lek, trygghet og mestring. Barna skal få spille innebandy i et inkluderende og aksepterende miljø der de får møte venner, ha det gøy, og bli så gode som de selv vil.

Frem til barna fyller 10 år deltar de på Minirunder. Minirunder er innebandy i forenklet form
spesielt tilpasset de yngste spillerne, hvor alle deltar og får medalje. Etter fylte 10 år begynner
lagene i aktivitetsserier og seriespill med regelmessige kamper i sitt nivå. Dette er aktivitet som vi ser mange barn setter pris på og det bidrar også til et sosialt miljø for barna. De treffer andre barn fra andre kretser og får utvidet sin opplevelse av lagidrett. Alle lagene trener i Bakkeløkka flerbrukshall mandager og onsdager. Ta kontakt for informasjon om lag og treningstider.

Hos Fagerstrand Innebandy er alle velkomne til å prøve idretten i tre uker før man melder seg inn i klubben. I oppstarten kan du låne kølle og briller. Etter hvert er dette personlig utstyr som kan kjøpes hos vår samarbeidspartner: PUREPLAY SHOP – Pureplay.no med medlemsrabatt på 30 %.

Vi ønsker alle utøvere, foreldre, trenere, lagledere, støtteapparat og sponsorer
velkommen til bygge opp Fagerstrand Innebandy. Vil du bli en av oss? Les mer her:

2022-2023

INNEBANDYSTYRET

.

Angella R. Ordenes

LEDER

Tlf.: 926 03 070
E-post: angella@fagerstrand.no

Hans-Erik Karlsen

Styremedlem

Tlf.: 995 68 961
E-post: hans.erik@innebandy.fagerstrand.no

Julie Degerud Egsæter

Styremedlem

Beate Jacobsen

Medlemsansvarlig

Støtt FIF når du spiller hos Norsk Tipping
Bli en grasrotgiver i dag!

0

GRASROTGIVERE

Støtt FIF når du spiller hos Norsk Tipping
Bli en grasrotgiver i dag!

0

GRASROTGIVERE