INNEBANDY: Vårt nystartede seniorlag tok en ny seier da de vant borte mot OSI 2 søndag.

Vårt nyopprettede andrelag i innebandy vokser i antall spillere, og i antall seire. Først med en 5-4-seier mot Monolitten 4, i en kamp vi stilte med tre debutanter: Henrik Nørbech Johansen, Tom Gullerud og Stian Engebretsen.

På søndag var det OSI 2 som ble slått av vårt nykomponerte lag. OSI åpnet målkontoen først i kampen, men Edvard Angen Larsen utlignet til 1-1 etter målgivende fra Lende. I andre periode tok vertene igjen ledelsen, men 20 sekunder før slutten av perioden utlignet Aigars Malinovskis for FIF 2.

I tredje periode skulle OSI på ny ta ledelsen, men FIF 2 ga ikke ved dørene og satte inn de to målene som måtte til for å vinne kampen. Først ved Christopher Lende etter målgivende fra Malinovskis, og til slutt matchvinner og kaptein Edvard Angen Larsen etter å ha blitt servert av Lende.

I kampen mot Monolitten 4 leverte Hans-Erik Karlsen en målgivende pasning, mens både Edvard Angen Larsen og Emil Walseth leverte begge en scoring hver pluss målgivende. Mens Aigars Malinovskis satte inn tre mål i kampen.