A-laget i innebandy kjempet hele veien, men fikk ikke satt inn utligningsmålet til tross for en hardtkjempende innspurt i sluttminuttene.

Vi tok i mot Grei i lørdagens oppgjør hjemme i Bakkeløkkahallen, vår andre kamp denne sesongen. Også denne kampen ender dessverre med tap, men riktig nok knepent. Vi har i første periode svært vanskelig for å sette en god defensiv og ser tidlig 0-1 på tavla. Tross utligning kort tid etter av nykommer Kristoffer Lende, er Grei meget skarpe denne kampen og utnytter godt sjansene de får. Første periode ender 1-5.

I andre periode har vi gjort grep som gir uttelling både offensivt og defensivt. Grei slipper ikke til og vi har fått spillet til å flyte slik vi ønsker. 2. periode ender 3-0, og vi går til pause med 4-5 på tavla. I tredje og siste periode jakter vi utligningen og poeng, men det skal vise seg å være utfordrende med mål i denne periode for begge lag. Vi evner å ta ut mye av Grei sine forsøk på å øke ledelsen, samtidig som store sjanser gir håp om en utligning rett rundt hjørnet.

Når klokken viser 10.28 får vi dessverre en kostbar to-minutter i mot som Grei igjen utnytter godt rett før vi skal ut i fulltallig. Vi jakter ikke lenger en utligning, men redusering. Rett før slutt på 19.28, kommer reduseringen fra Kristoffer Lende etter assist fra Hugo Øren, og et nytt håp er tent om poeng, men de siste 32 sekundene går fort, og vi må ta til takke med tap når fløyten går.

– Andredivisjon har bydd på nivåforskjellen vi forventet, og det er gøy å se at vi ikke er langt unna poeng. Selv etter en rufsete pre-season og mangel på treningskamper, ser vi at vi har noe i denne divisjonen å gjøre. Med nye forsterkninger i stallen og et godt kollektivt grunnlag, skal det bli spennende å se utviklingen gjennom sesongen, fortalte Hugo Øren til fagerstrandif.no etter kampslutt.