Fagerstrand IF
Fotball

Vi trener ute på Myklerud kunstgressbane. Vintertrening foregår inne på Myklerud skole. De yngste trener 1 gang pr. uke og måler krefter med de andre klubbene på Nesodden i den lokale Kiwi-miniserien. De eldre lagene trener 2-3 ganger pr. uke. Klasse 10 år og eldre spiller i Oslo-serien. Alle våre lag deltar på ulike cuper både sommer og vinter.

Fotballens motto - "Flest mulig, lengst mulig, så lenge som mulig". Vi har fokus på barneidrett, allsidighet og fysisk aktive barn. Våre treningsprinsipper bygger på Trygghet og Glede = Mestring og Utvikling.

Vi jobber etter NFF sine prinsipper om at barnefotball er for alle. Med fotballen lærer barna Fair play, Samhold, Lagarbeid, Inkludering og Likeverd. Idrett skal ikke være kostbart, vi har derfor den laveste treningsavgiften (1100 kr/år) av alle fotballklubber i området.

Serien kan avgjøres mot KFUM

Høyftlyvende Fagerstrand G14 møter serieleder KFUM 3 på Myklerud torsdag kveld kl. 20.15. Fagerstrand sitt 14-årslag står med kun ett tap denne sesongen, og det…
FIF Fotball 2022

LAGENE

Se lagenes kampoppsett ved å trykke på ønsket lag.

FIF G14

Elleverfotball

Kontaktperson: Thomas Nebbenes-Juul
Tlf.: 401 07 693

FIF G10

Syverfotball

Kontaktperson: Bjørnar Øyvind Stålsett
Tlf.: 454 55 697

FIF G9-1

Femmerfotball

Kontaktperson: Thomas Nebbenes-Juul
Tlf.: 401 07 693

FIF G9-2

Femmerfotball

Kontaktperson: Matthijs Ferdinand Wouda
Tlf.: 995 90 770

Støtt FIF når du spiller hos Norsk Tipping
Bli en grasrotgiver i dag!

GRASROTGIVERE

Støtt FIF når du spiller hos Norsk Tipping
Bli en grasrotgiver i dag!

GRASROTGIVERE