Fagerstrand G15 i fotball tok ny seier i 3. divisjon da de tok i mot Rustad Abildsø hjemme på egen kunstgressbane.

De rødkledde flere store sjanser i førsteomgangen. Blant annet hadde Patrik et kraftskudd fra 22 meter – et skudd som strøk lengste stolpe, men på feil side. Headingsspesialisten Andreas prøvde seg på corner da gjestende lag glapp helt på markeringen foran keeper. Ballen ble headet ned i bakken men dessverre gikk spretten over tverrliggeren.

Det var i andreomgangen målene skulle komme. Seks minutter ut i omgangen stod Rustad Abildsø back og stopper såpass høyt at Rasmus kunne slå en genial stikker mellom stopperne, og i bakrom på venstre siden stormet Sander inn i rommet. Sistnevnte trengte bare en touch på ballen og med innsiden av foten plasserte han ballen mellom keeper og nærmeste stolpe.

Emil ville helt bidra med scoring, og det var svært nære da han kom alene med keeper. Målvakten fra Rustad Abildsø fikk en fingertupp på ballen, nok til å styre den til side for mål. Emil skrudde på et ekstra gir i spurten og gjenvant ballen før ballen gikk til corner. Rett utenfor 16-meteren, tilnærmet på dødlinja, tok han en kjapp vending og løftet ballen til motsatt hjørne av 16-meteren. Der ventet Markus med slegga og fyrte av på helvolley, et skudd keeper måtte gi retur på. Og foran mål sto Josh helt i fred og fikk satt inn returen i mål på halvvolley.

Rustad Abildsø fikk et frispark på ca. 20 meter. Vår mur ble fintet ut da de gikk for et hopp på frisparket. Frisparkskytter Eirik fikk dermed mulighet til å tre ballen helt på innsiden av stolperota. Utagbar for Sid som gjennomgående i kampen hadde levert flere gode og viktige redninger.

Det ble nok en lagseier hvor alle kjempet for hverandre som et lag, og viste at de definitivt har noe i 3. divisjon å gjøre, til tross for at de begynte med 11er-fotball først i fjor, da i 5. divisjon.

Neste kamp er hjemme mot serieleder Bøler, tirsdag 29. september på Myklerud kunstgressbane. Kampstart kl. 20.30. Bøler har til gode å tape i årets serie og leder tabellen med 31 poeng på 11 kamper.

Se målene her:

Støtt FIF når du spiller hos Norsk Tipping
Bli en grasrotgiver i dag!

0

GRASROTGIVERE

Støtt FIF når du spiller hos Norsk Tipping
Bli en grasrotgiver i dag!

0

GRASROTGIVERE