Fagerstrand G15 i fotball tok en solid seier på hjemmebane tirsdag kveld mot KFUM 2, i splitter nye kampdrakter!

I nye drakter fra vår nye partnere Unisport og Nike ble det en formidabel seier for G15-laget vårt, men det åpnet ikke suverent for de rødkledde.

Da kampuret viste 1 minutt og 16 sekunder hadde gjestene allerede tatt ledelsen. Alan spilte diagonalt ut til Daniel, og sistnevnte bredsidet ballen i mål.

Fagerstrand hadde ikke gitt opp. Tvert i mot! Nesten umiddelbart fra avspark skulle rødtrøyene utligne resultatet. For kampen var 3 minutter gammel scoret Josh fra kloss hold. Sander kastet inn mot 16 meteren hvor Karl Oskar headet ned til Milosz. Milosz leverte et smart medtak som ga ham nok rom til å slå tvers over til en helt ledig Josh på bakre stolpe, og på en-touch bredsidet sistnevnte inn utligningsmålet.

Fagerstrand var ikke ferdige. På corner i det 9. spilleminutt slo Rasmus et høyt innlegg mot bakre stolpe, og der ventet Milosz som stanget inn 2-1-målet for Fagerstrand – en presis heading som styrte ballen opp i nettaket. Til tross for en kalddusj i åpningsminuttene, hadde de rødkledde nå snudd kampen med mye fotball igjen å spille.

18 minutter senere skulle Fagerstrand få nok et corner-mål, det tredje dødballmålet for FIF! Milosz fikk slått corneren mot bakre hjørne av fem-meteren, og der vant Andreas hodeduellen i kamp med en KFUM-spiller. Headingen ledet ballen i en bue over keeper og i mål. Nok en perfekt corner av Fagerstrand!

Lagene gikk til pause på stillingen 3-1 til Fagerstrand, men det skulle ikke bli en målløs andreomgang. KFUM2 fikk flere sjanser i bakrommet til FIF de siste 40 minuttene, men heroisk forsvarsjobb – og en god Sid i FIF-målet – hindret KFUM2 noen redusering. Derimot ble det flere Fagerstrand-mål.

21 minutter ut i andreomgangen var det Karl Oskar sin tur til å putte. Og igjen skulle Fagerstrand få mål fra dødball! Et langt kast fra Sander nådde Josh på første stolpe. Sistnevnte fikk headet ut til en helt ledig Karl Oskar som fyrte av fra ca. 14 meter, et velplassert skudd langs bakken som gikk på innsiden av venstre stolperot.

Det siste målet i oppgjøret mellom Fagerstrand og KFUM 2 kom fem minutter senere, i det 66. kampminutt. Igjen: Dødballmål! Langt inne på KFUMs banehalvdel leverte Sander nok et langt kast inn foran mål. Sebastian brystet ballen i bakrom foran keeper. KFUM slet med å klarere, og goalgetter Josh utnyttet muligheten: med en nesten liggende volley fikk han satt inn kampens siste scoring.

Fagerstrand tok dermed en fortjent seier denne tirsdagskvelden foran over 60 tilskuere. Det kunne blitt mer, for vertene hadde flere gode muligheter i kampen. Det ble en lagseier hvor flere havnet i uvante posisjoner – med to på benken ble det en del rullering av roller, men samtlige gjennomførte med stil og det bidro til en ny, sterk seier av vårt G15-lag.