Fagerstrands A-lag i innebandy satte historisk rekord forrige sesong da laget rykket opp fra 4. divisjon. I dag åpnet laget med seier mot Holmlia – på samme bane FIF sikret det historiske opprykket!

Fagerstrand åpnet strålende og ledet tidlig med fire mål på bortebane, og med en svært god Julie Egsæter i mål stod det 4-1 til pause i favør FIF. Holmlia skulle likevel hente inn ledelsen, og ta føringen 4-5 i starten av tredje periode. Da Holmlia ledet 5-7 skulle våre helter vise at de hadde ikke resignert, de hadde bare hatt en liten «hvilepause».

For i det som var et intenst oppgjør skulle Fagerstrand snu tomålsledelsen til Holmlia ved å score fire raske mål. Da stillingen var 10-9 til Fagerstrand tok Holmlia ut målvakten. Det utnyttet Joakim Haugen Udnæs og satte inn FIFs ellevte mål for dagen med 22 sekunder igjen å spille. Og tre sekunder før full tid rakk Martin Skålvik å sette inn lagets 12. scoring.

Fagerstrand tok dermed tre poeng og en svært sterk seier mot et godt Holmlia-lag. Klubbens første seier i 3. divisjon! Mon tro om Holmlia idrettshall har blitt favorittbanen til denne gjengen?

Nicolay Martens Meyer ble dagens poengsamler, med sine fire mål og fire assist, mens målvakt Julie Egsæter ble kåret til kampens beste spiller for FIF mot Holmlia!