Fagerstrands utrolige prestasjon i tredjedivisjon fortsetter! Laget økte til seiersrekken til fem av fem mulige da laget spilte borte mot Ellingsrud lørdag ettermiddag!

A-laget i innebandy spiller i år på høyeste nivå i historisk perspektiv, men i serien står laget helt ubeseiret etter fem av tolv kamper etter at laget knuste Ellingsrud.

Ellingsrud skapte store muligheter i første periode, og hadde i tillegg straffeslag tidlig i kampen, men en god Julie i mål og et hardtarbeidende forsvar bidro til at det var Fagerstrand som skulle ta ledelsen. Først ved Kristian Bakkeng (assist Jørgen Karlsen), og så ved Jørgen Karlsen (assist Kristian Bakkeng). Dermed hadde de rødkledde en viktig ledelse inn mot andre periode av kampen.

Ellingsrud skulle få langt større uttelling i andre periode. To kjappe mål før to minutter av perioden var spilt var nok til å hente inn FIFs ledelse. Og halvveis ut i perioden tok også hjemmelaget ledelsen 2-3.

FIF viste laginnsats, og lot ikke ledelsen knekke moralen. Etter 15 minutter av perioden satte Martin Skålvik inn utligningsmålet, og 33 sekunder senere var en av dagens store helter Kristian Bakkeng på rett sted til rett tid, og satte inn 4-3 for FIF.

Ellingsrud utlignet til 4-4, men med halvt minutt igjen av perioden var kaptein Jørgen Karlsen frampå med et hardt skudd som sikret ledelse 5-4 til siste pause.

Maktdemonstrasjon

Siste periode ble en maktdemonstrasjon av FIF! De første minuttene spilte laget som om de hadde overtallsspill, og de vant perioden hele 5-1! Kapteinen vår økte til 6-4 før Ellingsrud fikk satt inn et reduseringsmål, men derfra og ut handlet absolutt alt om Fagerstrand.

Martin Skålvik knallet til med to scoringer, før Joakim Udnæs scoret fra midtbanen på et åpent mål. Og Kristian Bakkeng (som egentlig skulle være hjemme med barna) satte inn matchvinnerscoringen 10-5 for Fagerstrand.

Fagerstrand er dermed ubeseiret og topper tredjedivisjonstabellen. Selv om ingen andre lag står med fem kamper spilt som FIF, kan ingen av lagene ta igjen de rødkledde foreløpig, fordi:
Samtlige lag har avgitt poeng – unntatt Fagerstrand!