Fagerstrands nystartede seniorlag spilte jevnt med Monolitten 4 fra start til slutt, men poenget ble sikret først da det stod igjen 36 sekunder av kampen.

Våre helter fikk en vanskelig kamp borte mot et veldig sterkt Sagene-lag i forrige runde, men i dag var det en motstander som var mer på høyde med oss.

Vi tok en tidlig ledelse etter to minutter da kaptein Larsen satte ballen i nettet bak Sortevik hos Monolitten, etter å ha blitt spilt fram av nykommer Lende. Det var også sistnevnte som skulle sette inn vårt utligningsmål etter å ha blitt servert av Solberg. Det stod 2-2 til første pause.

Andre periode tok Monolitten en ny ledelse, men superkaptein Edvard puttet to mål for oss og snudde kampen i løpet av perioden. Begge målene var det Lende som serverte vår evigunge goalgetter. Monlitten fikk satt inn et mål før perioden var over og det stod 4-4 før siste periode.

Monolitten tok ny ledelse halvveis inn i perioden, men da det gjenstod 36 sekunder av kampen skulle Lende sette det som sikret et svært fortjent poeng mot gjestene. Denne gangen var det Walseth som serverte.

Det endte med poengdeling i lagets tredje runde av 5. divisjon, og står med 4 poeng på tabellen. Neste kamp er hjemme 2. desember mot OSI 2.