Vårt A-lag fortsetter en rekordsterk seiersrekke med fire av fire mulige, og i kveld ble det feiret foran et rekordstort publikum!

A-laget har ikke vært bortskjemt med publikum, men i dag fant mange veien til tribunen og bidro til at dette ble en svært så god ettermiddag for Fagerstrand!

Dagens gjestende lag HSIL var virkelig en utfordring for FIF i forrige runde, men på hjemmebane skulle det ikke bli noen tvil om hvem som skulle stikke av med tre poeng! Med publikum i ryggen sikret Fagerstrand en tidlig ledelse med 2-0 etter mål av Martin Skålvik og Joakim Udnæs. HSIL skulle gi kamp om seieren i første periode, og utlignet etter to kjappe scoringer før første pause.

Andre periode skulle derimot Fagerstrand styre det meste, og laget scoret hele fire mål uten at HSIL klarte å få ballen i mål bak en svært god Julie i FIF-målet. Joakim Udnæs, Jonas Karlström-Bjørnstad og Nicolay Martens Meyer (2) scoret målene.

Jonas (18) har nettopp satt inn 5-2 for Fagerstrand, etter assist fra Nicolay (3)

HSIL skulle likevel få et mål på tampen av siste periode, etter et frislag. Likevel ble det en fortjent 6-3-seier til FIF foran et entusiastisk hjemmepublikum.

Før kampen ble det lovet et gavekort til en heldig tilskuer hvis antallet oppmøtte bikket 30 stykk, og med 44 på tilskuerplassene var det Sander som ble den heldige vinneren av gavekort på 250 kroner hos Energihuset Sport og Fritid! Vi gratulerer til den heldige vinneren!

Sander ble den heldige vinneren av gavekortet på 250 kroner fra Energihuset Sport og Fritid!

Vi vil også rette en stor takk til absolutt alle som fant veien til Bakkeløkka denne lørdagsettermiddagen! Dere bidro til en perfekt atmosfære som ga laget den viktige hjemmefølelsen! Og ikke minst stor takk til Angella bidro til at det ble kiosksalg under matchen! Dette var rett og slett en god dag på Fagerstrand!

Da har A-laget vunnet fire av fire mulige kamper og topper tabellen, og vi har i samme slengen satt publikumsrekord med tallet 44. Aner vi et mønster?