På andre forsøk skulle vårt helt nye seniorlag i innebandy stikke av med alle poengene, og det etter 14(!) mål!

Vår nye helter tok en suveren seier i andre runde i 5. divisjon da laget tok imot Ellingsrud Tigers 3 i Bakkeløkkahallen lørdag. Forrige runde ble det et knepent tap, men denne gangen var det aldri noen tvil at det skulle bli seier!

Vi ledet 5-0 etter første periode. Og det etter scoringer fra vår nyervervelse Malinovskis fra DFI (assist Walseth), pluss Seim Karlsen (assist Udnæs), Kacper Nowicki (assist Malinovskis), Edvard Larsen (assist Nebbenes Juul) og Emil Walseth (assist Nowicki).

Andre periode økte vi ledelsen med ytterligere fire mål: to av Walseth (assist fra Johansen og Malinovskis) og to av Seim Karlsen (assist fra Larsen og Udnæs). Ellingsrud fikk et reduseringsmål i løpet av perioden, slik at det stod 9-1 foran siste og avgjørende omgang.

Scoringslysten var ikke noe mindre i siste periode. Nye fem mål ble notert i protokollen til Fagerstrand, og i denne omgangen var det Walseth (assist Krohn-Hauglie), Udnæs (assist Larsen), Johansen (assist Malinovskis), Larsen og Nowicki (assist Malinovskis). Ellingsrud Tigers fikk sneket inn enda et reduseringsmål i siste periode slik at sluttresultatet ble hele 14-2 til FIF.

Vårt nye lag tar dermed de tre første poengene denne sesongen, en seier for historiebøkene til FIF!

For kampstatistikk, trykk her: FIF 2 14-2 Ellingsrud 3